wmctrl

ndërveprojnë me një EWMH / NetWM Menaxher compatible X Window.

kopje
1
0
wmctrl -a emacs

burim | detajet |

Opcionet:

  • wmctrl -awmctrl
    <WIN> Aktivizoni dritare nga kalimi te desktop saj dhe ngritjen e tij.