setarch

ndryshimi arkitekturës raportuar në mjedisin e programit të ri dhe të vendosur flamujt e personalitetit

kopje
2
0
setarch ppc32 -v -vL3 rpmbuild --target=ppc --rebuild bar.src.rpm

burim | detajet |

kopje
0
0
setarch ppc32 rpmbuild --target=ppc --rebuild foo.src.rpm

burim | detajet |

kopje
0
0
setarch ppc32 --32bit rpmbuild --target=ppc --rebuild foo.src.rpm

burim | detajet |