sed

editor lumë për filtrimin dhe transformimin tekst

kopje
5
0
sed -i 's/test/NewSTR/g' myfile

8 vite, 8 muaj ago john2 0 | detajet |

Opcionet:

  • sed -i, sed --in-place
    -I [prapashtesë], - në-vend [=] prapashtesë fotografi edit në vendin e tyre (i bën kopje rezervë në qoftë se zgjatja furnizuar)