ppmbrighten

ndryshojë një Saturation imazhe dhe Vlera nga një hartë të HSV

kopje
0
0
ppmbrighten [-n] [-s <+- saturation>] [-v <+- value>] <ppmfile>

burim | detajet |

kopje
0
0
ppmbrighten -v 100

burim | detajet |