keytool

Kryesore dhe Certifikata Tool Menaxhimi i menaxhon një keystore (bazë të dhënash) të çelësave kriptografik, X. 509 çertifikata zinxhirët, dhe certifikatat besuar.

kopje
3
0
keytool -help

burim | detajet |