Linux,UNIX shembuj command line, tutorials, dhe dokumentacioni mostër.Mësose si të përdorin programe si MySQL, SSH, katranin, rsync, DD nga shembull

kopje
0
0
sudo setcap <capability>=eip <your file here>

6 ditë, 1 orë ago ckti 0 |