git-fetch

Objekte Shkarko dhe refs nga një tjetër depo

kopje
3
0
git fetch origin +pu:pu maint:tmp

6 vite, 11 muaj ago george 4 |

kopje
0
0
git fetch origin

6 vite, 11 muaj ago george 4 |