gcc

Projekti GNU C dhe C + + përpilues

kopje
0
0
gcc -g -fgnu-runtime -O -c some_class.m

burim | detajet |

Opcionet:

  • gcc -cgcc
    Të hartojë dhe të mblidhen, por nuk e lidhë