gcc

Projekti GNU C dhe C + + përpilues

kopje
9
0
gcc -c t.c -wrapper gdb,--args

burim | detajet |

Opcionet:

  • gcc -cgcc
    Të hartojë dhe të mblidhen, por nuk e lidhë