Për

Kjofaqe është për të ndihmuar njerëzit të gjejnë shembuj shpejt dhe me lehtësi. Ju nuk duhet tëduhettë hidhem nëpër faqet dhe faqet e dokumentacionit, kur të gjithë që ju duhet ështëvetëmnjë shembull ose dy.

Përshembull, provoni të kërkoni për chmod ajo duhet të japë shembuj të linux /Unixkomanda chmod

Çdoprogram ka përdorimin e saj, doracakët, faqet Info, dhe lidhje të programeveFaqjaKryesore Internet. Nëse ju nuk mund ta gjeni atë që kërkoni tuaj mos u bëni merak ekipin tonë tëLinux/ Unix Ekspertët janë vazhdimisht përditësimin shembuj të reja çdo ditë.

Nësekeni ndonjë pyetje ju lutem kontaktoni: questions.examplenow@gmail.com